Ta hjälp med städning på kontoret

Att få hjälp med städningen på kontoret eller företaget är idag ingenting ovanligt, men ännu är det inte alla som har tagit sig för och anlitat ett städföretag. Det kan finnas flera orsaker till varför man inte har kommit igång ännu. Exempelvis kan det handla om att man inte tycker att det finns en budget för det, eller så kan det handla om att man tycker att man lika gärna kan göra det själv. Ibland kan det också kännas läskigt. En helt okänd person ska befinna sig på företaget och kunna ha tillgång till utrymmen när man själv inte befinner sig på plats.

Så går det till

Kontorsstädning är väldigt enkelt och du som kund behöver sällan bry dig om något alls. Tillsammans med städföretaget går ni igenom vad det är för förväntningar och önskemål det är som du har för att hitta en städinstruktion som passar dig och din verksamhet. Du kan själv välja om du vill ha städning under dagtid när du befinner dig på plats eller om du hellre föredrar kvällstid när alla har lämnat arbetsplatsen.

Vad ingår i en kontorsstädning?

Vad som kommer att ingå i en beställd kontorsstädning kan vara väldigt varierande. Det vanligaste är dock att man får golven dammsugna och våttorkade och att alla fria ytor rengörs. I vissa fall så ingår även vattning av blommor eller in/utplock av diskmaskin. Hos stadenergi.se kan du tillsammans med kunnig och professionell personal gå igenom vad det är som du behöver.

Hur ofta du vill ha städning och hur många moment som du vill ha utförda är avgörande för hur mycket du kommer behöva betala. Företagare kan inte använda sig av RUT-avdraget på kontorsstädning, men å andra sidan så behöver man som företagare inte heller betala någon som helst moms.